Carta de Presentació APF.J

Estant a prop de la meva jubilació, un col·lega em va fer partícip d’una idea que em va semblar interessant. Crear una secció annexa, a l’Associació Professional de Facultatius (APF) de l’hospital en el que treballàvem i que volia incloure a tots aquells col·legiats que volguessin  formar part d’ella una vegada assolida la seva jubilació laboral, amb independència organitzativa i sense ànim d’intervenció en el treball de l’APF.

Van passar uns quants  mesos i em trobo  aquí formant part de la Junta Directiva de l’Associació,  que hem  anomenat Associació Professional de Facultatius Jubilats (APF.J) de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

No cal dir que, tal  com expressa el seu president, es  tracta d’un “moment històric” en la formació d’aquest tipus d’associacions, doncs possiblement sigui la primera vegada que un esdeveniment d’aquestes característiques neix sota l’aixopluc d’una germana gran amb gairebé quaranta anys de trajectòria a l’hospital, a la que agraïm  la seva acollida.

Aquesta associació neix fruit d’una voluntat de Servei, Col·laboració i Ajuda. Volem  oferir la nostra experiència laboral per a col·laborar, donar suport  i informar, així com , facilitar la gestió jurídica-financera als nostres associats. Des d’una perspectiva més social, organitzar i compartir activitats culturals   i /o esportives a banda d’altres propòsits  en els que puguem ajudar i  se’ns plantegin  en el futur.

A finals de gener de l’any en curs , va quedar constituïda la junta directiva, on  tinc l’honor i el plaer de formar part com a secretari junt amb diversos col·legues i amics / as, amb els / les que he tingut el privilegi de treballar durant els més quaranta anys de servei a l’hospital.

Llarga vida a aquest modest  però compromès  grup de treball que espero i desitjo sigui l’APF.J.

Salutacions,

Esteban García Olivares

Secretari de l’APF.J

Estando próxima la fecha de mi jubilación, un colega me hizo partícipe de una idea que me pareció interesante. Crear una Sección anexa, a la Asociación Profesional de Facultativos ( APF) del hospital en el que trabajábamos y que diera cabida a todos aquellos colegas que quisieran formar parte de ella una vez alcanzado su retiro laboral, con independencia organizativa y sin ánimo de intervenir en el trabajo de la APF.

Han pasado varios meses y heme aquí formando parte de la Junta Directiva de la Asociación que hemos llamado Asociación Profesional de Facultativos Jubilados (APF.J) del Hospital Universitario Mutua Terrassa.

Ni que decir tiene, tal y como lo expresa su presidente, que se trata de un “momento histórico” en la formación de este tipo de asociaciones, ya que posiblemente sea la primera vez que un evento de estas características nace arropado por una hermana mayor con casi cuarenta años de trayectoria en el hospital, a la cual agradecemos su acogida.

Esta asociación nace gracias a la voluntad de Servicio, Colaboración y Ayuda. Ofrecemos nuestra experiencia laboral para colaborar, apoyar e   informar, y facilitar asesoramiento jurídico-financiero a sus asociados. Desde una perspectiva más social, organizar y compartir actividades culturales y/o deportivas, además de otros propósitos en los que podamos ayudar y se planteen en el futuro.

A finales de enero del presente año quedó constituida la junta directiva, de la cual como secretario tengo el honor y placer de formar parte junto a varios colegas y amigos/as, con los/as que he tenido el privilegio de trabajar durante los más de cuarenta años de servicio en el hospital.

 Larga vida a este modesto pero comprometido grupo de trabajo que espero y deseo sea la APF.J.

Un saludo,

Esteban García Olivares

Secretario de  la APF.J